Slide 4 Slide 4 Slide 4 Slide 4 Slide 4 Slide 1 Slide 2 Slide 3
 
 
 
Buitenzonwering  "Voor alle buitenzonwering een passende oplossing."

Hier vindt u een eerste indruk op het gebied van Zonwering die wij u kunnen leveren waaronder: knikarm- en uitvalschermen, horren, rolluiken, screens, markiezen, pergola- en serrezonwering en verandadaken.

Een zonwering is maatwerk en een persoonlijk keuze.
Wij informeren u over de mogelijkheden voor uw woning en geven u een deskundig advies op maat.

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.Knikarmschermen

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn er voor bedoeld om naast de zon uit huis te weren ook een flink deel van het er recht onder liggende terras van schaduw te voorzien. Daarnaast kenmerken ze zich door een vrije doorloop onder het scherm, wat ze uitermate geschikt maakt voor de toepassing achter de woning, boven het terras.

Er bestaan grofweg drie soorten knikarmschermen, te weten open systemen, semi-cassette-systemen (half gesloten) en cassette-systemen (volledig gesloten). In ons assortiment vindt u van alle drie de verschillende soorten een aantal uitvoeringen.

Bijna alle systemen met een keuze uit handbediening of elektrische bediening, al dan niet met afstandsbediening.
   
eeee Markiezen

De meest fraaie zonwering is de markies. Ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren.

Behalve dat een markies een verfraaiing is voor een klassieke gevel, kan ook op een moderne gevel de markies voor een verassend effect zorgen.

Men heeft een ruime keuze uit de te gebruiken materialen in zowel het frame als de kap. Hout in twee varianten en aluminium kunnen ook in combinatie toegepast worden. Ook in de afwerking kent men een aantal varianten, die het tot een bijna persoonlijk product maken.
Zowel in handmatige als elektrische bediening mogelijk.
   
Uitvalschermen

Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat.

In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing.

U kunt een keuze maken uit verschillende types uitvalschermen in zowel semi-cassette en cassette-uitvoering.

Veel opties zijn mogelijk zoals windvaste armen en diverse soorten bedieningen, zowel handmatig als elektrisch.
   
Verandazonwering

Op warme en zonnige dagen kan de temperatuur op een terras of in een serre behoorlijk oplopen. Natuurlijk bestaan er voor situaties waarbij er niet met een gewoon knikarmscherm gewerkt kan worden ook zonweringsoplossingen. Voor de serrezonwering is er de Serrano die functionaliteit met schoonheid combineert. Voor de pergolazonwering, waarbij een zeer windvast en stabiel systeem gewenst is waarbij ook nog eens grote breedtes met grote uitvallen gecombineerd moeten worden, is er de Madeira.

Voor beide systemen geldt dat het doek zich tussen of over twee geleiders beweegt en dat ze uitsluitend elektrisch bedienbaar zijn.


Staat buitenzonwering waar u altijd al van gedroomd heeft hier niet tussen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij precies leveren wat u zoekt.


Onderstaande een aantal voorbeelden uit onze doekencollectie.
 
Let op: de getoonde doekkleuren zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid!

 
 
    Disclaimer De Jong Zonwering & Rolluiken  © 2017   © KellyW Design