De Jong Rolluiken!

"Een goed advies is van essentieel belang bij uw keuze voor een rolluik."

Een rolluik is de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het venster zakt ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude-, warmte-, licht-, en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend. Altijd maatwerk, en in vele kleuren- en bedieningsvarianten leverbaar

 

Kwaliteit de lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op de rolluiken geen invloed hebben.

Vormgeving rolluiken zijn in diverse kleuren en maten leverbaar. Hierdoor wordt u de mogelijkheid geboden uw keuze aan te passen aan uw persoonlijke smaak en aan de architectuur van uw woning.

Isolatie in de rolluiken zijn isolerende materialen verwerkt, waardoor ze geruisloos uit en in te rollen zijn. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij al te warm weer of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in uw woning

Stevigheid en inbraakpreventie De rolluiken zijn vervaardigd uit het sterkste aluminium. Door jarenlange ervaring en voortdurend testen kunnen wij u een product leveren, die de hoogste toets der kritiek kan weerstaan. Inbrekers zullen zich wel twee maal bedenken als uw huis is uitgerust met onze rolluiken.

Contact neem gerust contact met ons op over de vele soorten rolluiken en mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij precies leveren wat u zoekt.

De Jong Zonwering & Rolluiken Terrasoverkapping
2583 NE Den Haag / Scheveningen
Telefoon: 06 24 90 44 17

Specialist voor uw Zonwering, Markiezen, Rolluiken, Raamdecoratie, Terrasoverkapping en Reparatie!

SMITS,  Rainbow Collection,  Dickson,  Swela,  ABZ,  Somfy,  Deponti