De Jong Zonwering!

Buitenzonwering & Binnenzonwering "Voor alle zonwering een passende oplossing."

Hier vindt u een eerste indruk op het gebied van Zonwering die wij u kunnen leveren waaronder: knikarm- en uitvalschermen, horren, rolluiken, screens, markiezen, pergola- en serrezonwering en verandadaken. Een zonwering is maatwerk en een persoonlijk keuze. Wij informeren u over de mogelijkheden voor uw woning en geven u een deskundig advies op maat.

Ook voor binnenzonwering bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze in binnenzonwering. De keuze en variëteiten van binnenzonwering zowel in model als in stoffen en doeken is dusdanig groot dat op onze website alleen ter illustratie een aantal modellen worden getoond.

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.Knikarmschermen


Markiezen


Uitvalschermen


Binnenzonwering
Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn er voor bedoeld om naast de zon uit huis te weren ook een flink deel van het er recht onder liggende terras van schaduw te voorzien. Daarnaast kenmerken ze zich door een vrije doorloop onder het scherm, wat ze uitermate geschikt maakt voor de toepassing achter de woning, boven het terras. Er bestaan grofweg drie soorten knikarmschermen, te weten open systemen, semi-cassette-systemen (half gesloten) en cassette-systemen (volledig gesloten). In ons assortiment vindt u van alle drie de verschillende soorten een aantal uitvoeringen. Bijna alle systemen met een keuze uit handbediening of elektrische bediening, al dan niet met afstandsbediening.


Markiezen, de meest fraaie zonwering is de markies. Ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Behalve dat een markies een verfraaiing is voor een klassieke gevel, kan ook op een moderne gevel de markies voor een verassend effect zorgen. Men heeft een ruime keuze uit de te gebruiken materialen in zowel het frame als de kap. Hout in twee varianten en aluminium kunnen ook in combinatie toegepast worden. Ook in de afwerking kent men een aantal varianten, die het tot een bijna persoonlijk product maken. Zowel in handmatige als elektrische bediening mogelijk.


Uitvalschermen, met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende types uitvalschermen in zowel semi-cassette en cassette-uitvoering. Veel opties zijn mogelijk zoals windvaste armen en diverse soorten bedieningen, zowel handmatig als elektrisch.


Binnenzonwering voor sfeer, comfort, licht- en warmtewering. Ook voor binnenzonwering bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze in binnenzonwering. De keuze en variëteiten van binnenzonwering zowel in model als in stoffen en doeken is dusdanig groot dat op onze website alleen ter illustratie een aantal modellen worden getoond. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn er van overtuigd dat wij precies kunnen leveren wat u zoekt.Doekencollectie onderstaande een aantal voorbeelden.

De Jong Zonwering & Rolluiken Terrasoverkapping
2583 NE Den Haag / Scheveningen
Telefoon: 06 24 90 44 17

Specialist voor uw Zonwering, Markiezen, Rolluiken, Raamdecoratie, Terrasoverkapping en Reparatie!

SMITS,  Rainbow Collection,  Dickson,  Swela,  ABZ,  Somfy,  Deponti