De Jong Terrasoverkapping!

Welkom op de Terrasoverkapping van De Jong Zonwering, Rolluiken & Terrasoverkapping!


Met de overkapping / overdekking van Deponti kunt u het gehele jaar door genieten van uw buitenverblijf met al het gemak en comfort van binnen! Tevens zijn de overkappingen van Deponti duurzaam, kleurvast en weerbestendig! De overkappingen van Deponti zijn verkrijgbaar in de kleuren RAL 9001 (crème wit), RAL 9016 (verkeerswit structuur) of RAL 7024 (antraciet grijs structuur). De poedercoating dikte van de Deponti profielen zijn minimaal 80 Mu.


Uitvoering overkapping van uw Deponti terras. Deponti maakt gebruik van een modulair systeem waardoor de overkappingen geschikt zijn voor iedere situatie en iedere stijl. Als klant heeft u namelijk een grote keuzevrijheid betreft de mogelijkheden en uitstraling. Zo kunt u kiezen voor een van de vijf modellen van aluminium en voor een van de drie kleuren. Daarnaast heeft u ook een keuzevrijheid betreffende de afwerking van bijvoorbeeld de goot en de staanders.


Dakplaten De terrasoverkappingen van Deponti worden standaard geleverd met 16 mm polycarbonaat dakplaten. Daarbij heeft u de keuze tussen opaal kleurige of heldere platen. Tegen een geringe meerprijs kunt u ook kiezen voor hitte werende platen of ultra heldere platen. Kiest u voor de Pigato? Dan kunt u ook nog kiezen voor een glazen dak voor een super luxe uitstraling!

Deponti assortiment Deponti heeft 5 verschillende modellen in het assortiment: > Nebbiolo; Slank, elegant en voor een zeer scherpe prijs > Bosco; Beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt > Giallo; Strak, robuust en karakteristiek. Grote overspanning mogelijk op twee staanders. > Pigato; Luxe overkapping met glazen dak > Ribolla; Vrijstaande aluminium overkapping


Met dit assortiment is er altijd een overkapping die past bij uw wensen of bij uw budget!

Accessoires Alle modellen van Deponti zijn uit te breiden met accessoires zoals bijvoorbeeld glazen schuifwanden, Zij spie, LED verlichting en heaters. Kijk ook op www.deponti.com voor inspiratie en mogelijkheden! Of bekijk hier de online brochure.


Deponti glaswand of schuifwand Maak van uw terrasoverkapping in een handomdraai een tuinkamer met de Deponti Fiano glasschuifwand en geniet het hele jaar door van uw tuin en terras! De terrasoverkappingen van Deponti of elke andere fabrikant kunnen worden voorzien van Deponti Fiano glazen schuifwanden. De 10 mm dikke glazen panelen zijn verkrijgbaar met een inbouwhoogte van 2000 tot 2500 mm en een breedte van 64 of 82 cm en 98cm. De glazen panelen kunnen in 3, 4, 5 of 6 sporen lopen. Bij 5 sporen kunnen tot maar liefst 10 panelen worden geplaatst. De panelen hebben geen omlijsting en bieden daardoor een onbelemmerd uitzicht. Lekker beschut geniet u zo met wat minder mooi weer ook nog van het ultieme buitengevoel!

Ervaar extra gemak met diverse opties De glasschuifwanden kunnen optioneel worden voorzien van diverse opties zoals borstels, meenemers en handvaten.


Op deze website vindt u een kleine selectie van wat wij zoal te bieden hebben op het gebied terrasoverkappingen.

 De Jong Zonwering & Rolluiken Terrasoverkapping
2583 NE Den Haag / Scheveningen
Telefoon: 06 24 90 44 17

Specialist voor uw Zonwering, Markiezen, Rolluiken, Raamdecoratie, Terrasoverkapping en Reparatie!

SMITS,  Rainbow Collection,  Dickson,  Swela,  ABZ,  Somfy,  Deponti